top of page
DSC_0836-01.jpeg
Beer, Wine & BBQ Piknik.jpeg

Csapatépítés

Legyen szó csapatépítésről, családi napról, vagy partnertalálkozóról, az Öko-Park egyedülálló fekvésű és adottságú fél hektáron elterülő outdoor helyszínt kínál vállalati rendezvényei teljeskörű lebonyolítására. 

A létesítmény rendelkezik saját étteremmel, 10 pályás kalandparkkal, 100 fős fedett, tóparti rendezvénytérrel, grillterasszal, ahol egyedi csapatépítő programok széles skáláját kínáljuk kisebb, illetve nagyobb csapatok számára, akár 300 főig.

Esküvő

Mi akkor vagyunk ideális helyszín számotokra, ha 

természetközelikerti parti hangulatú, mesés helyszínt kerestek, 20 - 80 fős esküvőtök számára, ahol minden szolgáltatást helyben tudunk biztosítani számotokra. 

Ha az Öko-Parkot választjátok, komplett catering 

szolgáltatást biztosítunk a vendégvárástól, a vacsoráig és  házigazdaként a szervezési feladatokban is személyes segítséget nyújtunk számotokra. 

A hagyományosabb menüsorokon kívül, lehetőségetek van helyben készült grill- és BBQ ételeket is választani melyeket büfé stílusban szolgálunk fel részetekre. Igény esetén 

Vendégeiteket frissen felújított panziónkban tudjuk elhelyezni 26 főig.

Csapatépítés
Esküvő

Gasztro programok

A hagyományos étkeken kívül szabadtűzőn, grill és BBQ technikával készült finomságokat is kínálunk. Programjaink között szerepelnek grill- és BBQ csapatépítő sütések is, ahol átélhetitek az együttfőzés örömét, izgalmát. Még akár a sörfőző workshopban is részt vehettek! Örömmel szervezünk tematikus lakomákat  is, ahol betekintést nyerhettek az étel- és italpárosítások rejtelmeibe.

Gasztro

Márkatalálkozók

Az Öko-Park 5.000 négyzetméteres parkja ideális 

helyszín márkatalálkozók, családi napok, esetleg termékbemutatók lebonyolítására. A helyszín biztosításán túl a cateringet és izgalmas programokat is biztosítunk.

Márkatalálkozók
_07A7658-2.jpg

Családi események

Családi, baráti összejövetelt tervezel?

Keresztelőballagásbankettleány- vagy legénybúcsú?Házassági évforduló, születésnapNe bajlódj az otthoni előkészületekkel, ünnepelj nálunk, és különleges helyszínen, gyönyörű környezetben élvezd vendéglátásunkat! Keress minket bizalommal, hogy segítségünkkel felejthetetlenné tehesd a fontos eseményeket!

Családi események
bottom of page